26 Nisan 2009 Pazar

Kantjil&de Tijger

Artık canım sıkıldığı zamanlarda kafa dağıtmak adına yaptığım şeyler listesine Amsterdam günlerimi düşünmekte eklendi. Bir haftadır laptopım beni sinir etti sağolsun .İşletim sistemim çöktü yeniden format attık halen hergün yenibir hata veriyor eskisi düzeliyor. Hayırlısı ...


Neyse yukarıdaki mükellef sofra benim İstanbul'a dönüş tarihimin yaklaştığı zamanlarda oradaki kuzenlerle gittiğimiz mükemmel lezzetteki yemekleri götürdüğümüz Endonezya restorantından .
Kantjil & deTijger Spui meydanında çok şirin bir yer. Amsterdamlılar tarafındanda çok sevilen bir yer olacak ki rezervasyon yaptırmış olsanız bile saatinden önce gittiğinizde masanızı beklemek zorunda kalıyorsunuz. Eğer seçimde karar veremezseniz ya da hepsini tatmak isterseniz bütün çeşitlerden oluşan çok güzel menüler hazırlamışlar .Oralara gittiğinizde bu tip yemekleri seviyorsanız mutlaka deneyin derim ben .
Eğer vaktiniz yoksa take away mantığında restorant kısmının yanında Kantjil To Go 'ya da uğrayıp Haylaz Çocuk heykelinin yanında da o güzelim lezzetleri mideye götürebilirsiniz. Hem de daha ekonomik olarak ..

Hiç yorum yok: