8 Nisan 2010 Perşembe

Nihayet Lale ve Curtis Stigers..

İşin Anadolu yakasında olmasından ve havaların bir türlü baharı getirmemesinden dolayı İstiklal Caddesi uzun bir süredir tarafımdan ihmal edilmekteydi. Ta ki sevgili hobilerine bir yenisini ekleyene kadar .Bu durum İstiklalde zaman geçirmeyi seven bana ilaç gibi geldi doğrusu. Zaten malum İstanbul Film Festivali de başladı .Taksimde takılma süremiz bu aralar artacak dolayısıyla ..

Geçenlerde böyle bir cumartesi günü nihayet Lale Plağın içinde bulduk kendimizi .Nihayet diyorum çünkü uzun zamandır aklımdaydı Lale. Büyük müzik marketlerin ruhsuz elemanlarından sıkılan benim için burası harikalar diyarı gibi geldi .Bilenler bilir Lale Plağın caz arşiv hatırı sayılır derecede iyidir.





Curtis Stigers Lale Plak sayesinde keşfedildi .Listemizde olan albümleri sorarken sahibi bu albümü önerince hemen attık sepete(Tabi bir iki örnek dinledikten sonra ).Ben Lost In Dreams'e bayıldım.



Ses tonu Kurt Elling tadında hem vokal yapıp hem de saksafon çalan Curtis Stigers'ı mümkünse bu sene İstanbul Cazda dinlemek istiyorum. Sevgili IKSV yetkililerine duyrulur ..


4 yorum:

Lotus dedi ki...

Lale Plak! çok güzel seçim:) Yolunuz düşerse İstiklal'deki Denizler Kitabevi'nde pazar günleri yapılan müzayede ye katılın, inanamayacaksın, çok ama çok nostaljik.. yaşamak gerek, anlatılamaz, galiba saat 14:00 de başlıyor

ALDI BAŞINI GİTTİ dedi ki...

Hmmm tamam bilmiyordum kesinlikle uygun bir zamanda programa ekleyeceğim .
Sevgiler:))

maraL dedi ki...

lale plak'ı bilstore'larda da bulabilirsiniz bu arada, haberiniz olsun;)

ALDI BAŞINI GİTTİ dedi ki...

Bilmiyordum bak. Teşekkürler:))