25 Mayıs 2009 Pazartesi

Açık Hava Keyifleri,Redbull Soapbox Race ..


İstanbul'un keyifli zamanları nihayet geldi. Geçirebildiğim kadar zamanı açık havada geçiyorum .Zamanım olduğu anlarda toplu taşıma araçlarını kullanmayıp bol bol yürüyorum .O trafikte araçların içine tıkılıp kalmaktansa takıyorum kulağıma mp3 playeri .Şarkıları mırıldana mırıldana yürü hem spor hem keyif işte ..



Bu haftasonuda öyle maksimum açıkhavada geçti .Cumartesi sabahı evle ilgili pazar işleri evde birkaç düzenleme derken akşam Kadiköy Barlar sokağı klasik kadro ve klasik mudavim olduğumuz mekanlarda gece getirildi.



Uzun zamandır sağlıklı yaşam ve diyet geyiğine çok alkol olayına girmiyordum ama ertesi sabah bayağı bir mayık kalktım yataktan .Şu hedef kiloya ulaşsam bir an önce iyi olacak .Neyseki eski işyeri ekürilerimden beklediğim telefon geldi .Attım kendimi sokağa doğru Maçka Parkına 1.Redbull Soapbox Race'i seyretmeye .Açıkhava ,eğlenceli müzik ,yaratacı ve sevimli tasarımlı arabalar,fotoğraf çekmeye çalışmak derken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım doğrusu. Seneyede gidilecek aktiviteler listesinde yerini aldı Redbull Soapbox Race ..

2 yorum:

KIRMIZI dedi ki...

ayy biz kacirdik valla... bi de yelken yarislari da vardi.. hepsi de bizim tatile gittigimiz haftasonunu buldu... kesin cok komikmistir... neyse...

ALDI BAŞINI GİTTİ dedi ki...

Yelken yarışlarını bende atladım bak. Neyse seneye daha bir organize takip eder gideriz şeker ..