8 Mart 2010 Pazartesi

Uzun zamandan sonra birikenler

Zaman bu aralar hızla geçiyor. Yeni işe alışma evresi peşpeşe gelen projelerin sıklığıyla işe dalma evresine dönüştü birden. İşle ilgili tek şikayetim cumartesi günleri yarım gün çalışmak.Evet daha 1.5 ay oldu ama şu ana kadar c.tesileri çalışmayan bünyeye ağır geldi bu durum . Her c.tesi sabahı bugün iş olmasıydı diye mırıldandığımdan kayıtlara geçsin istedim bu durum :)).Neyseki onun dışında yaramaz birşey yok .
İş güç dışında da günler yoğun ve keyifli geçiyor. bu geçiş döneminden dolayı arayı açınca yazacak şeyler birikti de birikti haliyle. Bu yazıyla buraya birşeyler karalama rutinime dönmek istiyorum doğrusu ..
İşte bu süre zarfında yapılan aktivitelerden ikisi ,

If bağımsız film festivali bu sene yeni işin gazabına uğradı. Uzun zamandır programa çalışmadan son dakika seçimiyle gitmemiştim film festivaline. Neyseki seçim başarılı çıktı. Bu sene 1 taneyle de olsa If'ten boş çıkılmadı. Paul Giamatti'nin keyifli başarılı oyunculuğu için mutlaka seyredilmeli Cold Souls



Diğeri ise Oyun Atölyesi'nin kapalı gişe oynayan oyunu 7 şekspir müzikali. Haluk Bilginer'in ve ona eşlik eden 4 soykarının(bu tabir onlardan ) muhteşem performansı mutlaka görülmeli .Oyun boyunca hayran olacak o kadar şey vardı ki .Sahne tasarımı ,müzikler ve orkestra,ışık hepsinin kurgusu çok başarılıydı. Detaylar burada ..

2 yorum:

Saadet Topçu dedi ki...

Selam,uzun bir ara oldu gerçekten.

Şekspir müzikaline bu perşembe bende gidiyorum, yer bulabilmek ve önlerden seyredebilmek için uzun zaman önce aldım biletleri, galiba çok hevesliyim şuan :)

ALDI BAŞINI GİTTİ dedi ki...

Bir daha açmamaya çalışacağım bakalım :))
Ben de ikinci sıradan seyrettim müzikali heveslenmek için çok sebeb var inan.
Umarım sende beğenirsin :)