22 Eylül 2010 Çarşamba

Süper Bir Tatil Part 2- Alaçatı

Kaşta geçen muhteşem 5 günün ardından sabahın ilk ışıklarında Alaçatıya doğru yola çıktık.Son üç günü Alaçatıya ayırmak yazın başından beri aklımızdaydı.
Kaş'a göre tatilin Alaçatı kısmı daha çok spontan gelişti. İşin sadece nerede kalınacak kısmına buradan ve buradan detaylı inceleme yapıldı .Son karar ismide fotoğrafları da sevimli olan Kırmızı Ardıç Kuşu oldu .Sonuç olarak merkezi olması ve kahvaltı olayı geçer not aldı tarafımızdan..
Tatilin Alaçatı kısmından akılda kalanlar,

Yeme &İçme konusunda önceden istekli olsam da sonradan belirli bir liste yapmamaya karar verdim. Zaten midye dolma&süt mısır&İmren'in sakızlı dondurması derken çok detaylı yemek yemeğede hal kalmadı .
Deniz olayı Çark Plajı-Aya Yorgi Babylon-Altınkum üçlemesi olarak tamamlandı. Kaş'ın sıcaklığı mükemmel olan denizinden sonra ben buralarda dondum.O pırıl pırıl denizlere girmemle çıkmam bir oldu. Ama yinede püfür püfür esen kumsallarda keyif yapmak iyi geldi.
Senelerdir gidilmeyen Oldies But Goldies ile kurtlar döküldü.Gece sonunda yürümekle ilgili problemlerim vardı .Hoplayıp zıplayacağın yere seçeceğin ayakkabıyla ilgili yanlış karar alırsan olacağı bu tabi :))
Çeşme Marinaya hayran kalındı.Seneye mutlaka oralardaki mekanlarda bir akşam yemek keyfi yapılmalı..

Pazar sabahı Alaçatıda tatil maddesinede bir tik atılarak mutlu messut eve dönüldü..

Hiç yorum yok: