15 Nisan 2009 Çarşamba

Kısaca Haberler..

Hani böyle günlerce oturursun plansızlıktan kafan patlar vakit bir türlü geçmiyor derken birden bütün programların üst üste gelir evi sadece uyumak için kullanırsınya on onbeş gündür o durumdayım .


Zaten festival başladı malum ilk yoğunluk ordan .Hergün Emek'ten Rexx'e ,Rexx'ten Atlas 'a mekik dokuyup duruyorum .Keyifli koşuşturmalar tabi bunlar benim için .Film başlamadan verilen reklamların sırası ezberlendi yine .Ayrıca bu sene o kadar saat beklememe deydi doğrusu biletlerimi aldığım görevli kız müthiş yerler seçmiş benim için .Ona teşekkürleri bir borç bilirim efenim. Gittiğim filmlerle ilgili kısa yorumlar festival bittikten sonra :))


Diğer yoğunlukta dediğim gibi tamamen gezme tozma adına (Keşke hep yoğunluk bundan olsa ) Aile aktiviteleri ,arkadaş toplantıları ,gece Kadiköy Taksim aktiviteleri derken Nisan'ın ortası gelmiş .


Ama herhalde ayın en güzel günü geçen Cumaydı .Diyete ve tabi spora başlamamızın 1. ayını annişle Taksimde kutladık .Şansımıza havada güzeldi ama dolaşmaktan çok yedik içtik .Eeee nede olsa bir ay boyunca hiçbir şey programı bozmamıza engel olamamamıştı. İlk önce Canım Ciğerimde bir ziyafet arkasından Özsütte profiterol arkasından buradaki tatlı yetmemiş olacakki kahvenin yanında hani şu üzeri tamamen çıtır çıtır antep fıstığı kaplı top cezeryeler varya onlardan küçülmüş midemize teker teker indiler. Ama bu kadar yemenin sonucu akşam yemeği görmek istemedik ikimizde .Neyse bir dahaki ayın ödülü bu kadar yoğun olmayacak kesin karar alındı :)). Pazartesi itibariylede eski yeme düzenine dönüldü .Hedefe ulaşana kadar devamm ..
Şimdilik festivali bitirine kadar pek birşey yapmıyacağım gibi görünüyor. Zaten şunun şurasında Cuma günü bitiriyorum filmlerimi sonra bir sene daha bekle tanıdık keyifler heyecanlar için ..

Hiç yorum yok: