4 Haziran 2009 Perşembe

Alfonso's Restaurant@Amsterdam

Amsterdamdan döneli o kadar uzun zaman geçmesine rağmen görüldüğü gibi etkisi üzerimden geçmedi. Herhalde bu yazacağım ya da yazmaya değer son tavsiyem olacak. Gerçi yenileri birikti .Benim ordaki kankiyle her konuşmamızda yeni bir mekan listeye ekleniyor. İşe girer girmez bir haftasonu tatili kaçamağı yapmayı düşünüyorumda oralara .Tarih uzadıkça uzuyor işte.Neyse o orada gidilecek yerleri not alıyor bana da bu boş günlerde o şimdiden çok güzel geçeceğine inandığım haftasonunun hayalini kurmak kalıyor:))
Mekan Meksika yemeklerinin yapıldığı Alfonso's Restaurant. Yemekleri başarılı fiyatlarda ortalama .Biz Fajita yemiştik sosları başarılıydı. Bizim burada atıştırmalık olarak sipariş ettiğimiz şeylerde şirkettten :)) Ayrıca menülerinde 2-3 kişilik daha ekonomik seçeneklerde var haberiniz olsun .
Ayrıca Alfonsos'un bulunduğu Utrechsestraat birbirinden farklı mutfakların bulunduğu bir sürü restoranta sahip. Hani orada yer bulamadınız ya da rezervasyon işini halledemediniz deneme yapılcak bir sürü mekan var .Benimde aklımda kalan deneyemediğim bir iki mekanda bu caddede.

1 yorum:

Primarima dedi ki...

Teşekkürler:)