5 Ekim 2009 Pazartesi

1001 series...


1001 seriesde filmlerden sonra kitaplarında olduğu biliyordum ama albümler ile ilgili bir kitabı çıkartıklarını bilmiyordum. Bakalım albümlerde benim skor kaç çıkacak !! .Sitesini incelediğimde yakında çıkacak olan iki kitap daha takip edilebilir nitelikte benim gibiler için 1001 Wines ve 1001 Foods You Must Try Before You Die ..


Merak edenler buraya !!

4 yorum:

themonk dedi ki...

Bu tarz listeler bana pek samimi gelmiyor, biraz "marketing" amaçlı sanki veya çok baştan sağma hazırlanıyor. 1001 albüm listesine baktım şimdi, hiç klasik müzik albümü yok, bazı efsanevi müzisyenlerin 1 tane bile albümü yok, Blue Note ve ECM' den ise toplamda sadece 4 albüm var. Enteresan değil mi? :)

ALDI BAŞINI GİTTİ dedi ki...

Biraz kolaya kaçtıklarını bende kabul ediyorum . Bence sinema listesi kadar başarılı olamamış.Tamam populer ve bilinen insanların listede daha fazla olması kaçınılmaz ama onda bile teklemiş noktalar var albüm seçimlerinin bazılarında. Mesela Sting Police’den sonra hiç mi kayda değer birşey yapmadı di mi? Göremiyince şaşırdım. Yorumundan sonra plak şirketleri olarak baktımda gerçekten Blue Note ve ECM haksızlık etmişler .

Eğlencelik diyelim :))

KIRMIZI dedi ki...

sarap konusunda bisey soyleyemiycem, iyi saraptan bayaa yoksun bi memlekette yasadigimiz icin... ama yemekleri ben de merak ettim, ne kadarini biliyoruz, ya da denedik... ne kadarini hayal bile edemeyiz acaba diye...

ALDI BAŞINI GİTTİ dedi ki...

Benim de bu yenilerle ilgili merakım bizden nelerin bu listelere gireceği .Yoksa büyük bir kısmını denemek için bayağı bir efor gerekir herhalde!!

Bakalım göreceğiz