4 Ocak 2009 Pazar

2009 Ajandam

Her yeni yılın ilk haftası gibi bu yılda aynı şekilde yaptığım, her şeyi yeni ajandama kaydetmekte pek bir hevesliyim .Öyleki senenin başlarında yapılan her aktivite,seyredilen her film ,akla gelen bir sürü şey bu ajandalara kaydedilirken her sene sonunda tembelleşip yazmayı bırakıyorum .Ama işin en eğlenceli kısmı sene sonunda şu kadar film seyretmişim ,şunları okuyup, tayfalarla şu kadar görüştüğümün icmalı olsa gerek .Yok yok daha önceki senelerinkine bakmakta eğlenceli.

Normal iş-güç yapılacaklar ajandasının dışında ben sosyal aktivite ajandası da tutuyorum .
Bazı arkadaşlarım bundan bahsettiğimde bana garip bir şekilde bakabilirler ama olsun bu bana mutluluk veriyor.

Bu seneki ajandamı da doldurmaya başladım tabii ki hemde parfüm şisesi formatında bavullumda rahatça getirdiğim mini Martini Biancolar eşliğinde ..

Martini Bianco değince aklıma seneler öncesinden eski iş tayfamla sık sık yaptığımız bir anektod geldi :)) .Eğer onlar şu anda okuyorsa (umarım okuyorlardır yoksa !! ) ben bu soğuk kış gününde pekte Martini içmekten haz almadım duyrulur .Soğukta kesin daha sıcak birşeyler içmeli ....

2 yorum:

Adsız dedi ki...

sıcak şarap!!
bu havada en iyi bu gider kanımca..

ben yeni ajanda alamadım daha. var aklımda birkaç tane, dur bakalım:)

ALDI BAŞINI GİTTİ dedi ki...

Evet Dilaracım ,
Haklısın valla .Hemen tarifimi bulup yapmak lazım.Yalnız birileri de çağırsam iyi olur. Çünkü o güzelim tada dayanayıp ben bitirmeden rahat edemeyebilirim. Dolayısla fazla olabilir ..
Artık tarifi bulamazsam seninkinden yaralanırım olur di mi:))
Bu sene bende bir türlü karar veremediğimden Timeout İstanbul'un hediye verdiğine yazmaya başladım .En azından içinde gezme tozma adına bir sürü yaralı bilgi var:)