3 Şubat 2009 Salı

Kimse Fatma Gibi Öpemez ...

Bugün keyif kahvemizi içip kanallar arasında dolanırken ,malum gündüz tvde hiçbir yok ,bu filme rastladım Kimse Fatma Gibi Öpemez 1964 yapımı.Uzun zamandır eski türk filmlerini seyretmemişim bayağı bir eğlendim .Filmde yok yok Vahi Öz'den Hulusi Kentmen'e Fatma Girik'ten benim favori 60'lar jönüm İzzet Günay ve daha bir sürü sevilen ünlü .Daha öncede seyretmemişim ayrıca.
Allahım o bakışları ,replikleri ,film arasındaki kopuk geçimlere rağmen çok sevimliydi. Birde daha önceden hiç dikkat etmedim ve hatırlamadım ama Hulusi Kentmen'in ve İzzet Günay'ın çizgili t-shirt giymeleri .Ne kadar yakışmıştı: ))
Hele filmin kapanış repliği .Ne kadar kavga etsekde ne olursa olsun hiç kimse fatma gibi öpemez gibi birşeydi .İllaki ismi bir yerde kullanacağız yani .O zamanların Türk filmlerini seviyorum yaa :))

2 yorum:

KIRMIZI dedi ki...

hey allaam, cok komik yaa... gecende ben de evde gecirdigim haftaicinde ayni donemden bi film izlemistim... bizim evin oralarda fln geciyodu... hala kalmis, bir iki tanidik ahsap bina gordum, sevindim fln hatta... ama bu filmin adi bile bambaskaymis, benim izledigim bunun yaninda solda sifirmis valla...

ALDI BAŞINI GİTTİ dedi ki...

Sorma walla ,resmi bulmak için bir yeşilcam sitesi buldum .Daha ne cevherler var. Onlarada denk gelmek lazım :))