30 Ocak 2009 Cuma

Tiyatro Sezonunu açtım (Nihayet !! )


En son ne zaman şehir tiyatrolarında bir oyuna gittiğimi ne yazık ki hatırlamıyorum .Herhalde bir iki sene olmuşturki bu benim için gerçekten bir ayıp. Her sene başında bir oyuna veya operaya gittikten sonra gaza gelip tabi ya eskisi gibi neden gitmiyoruz diye konuşup dururuz .Ama bu konuşmalar sene sonuna kadar ancak bir ya da bilemedin iki aktivite sonunda biter. Bu sene öyle olmaması için daha kararlıyım .En az bir aktivite ay içinde kesin yapılmalı ,yapılacak.Üşengeçlik yok !!
Bu senenin kendimce sezonunu dün akşam itibariyle açmış bulunuyorum .Gabriel Garcia Marquez'in Kırmızı Pazartesi adlı romanından uyarlanan Kırmızı Pazartesiye gittim.Tiyatroyu özlemişim ben .Oyuncuların tiyatro sesi ile konuşmalarını :)) .Oyuncular ve oyuna kattıkları yorum gerçektende başarılıydı. Tavsiye ederim.
Şimdi takip listeme Çilek Reçeli'nin önerdiği Maskeliler ile İstanbul Efendisini aldım .Bana uygun ilk fırsatta onları izlemek istiyorum .
Bu sene inşallah Şubat ayında sezonu kapamamak dileğiyle :))
Bu arada İstanbul'un Efendiside Kırmızı'dan geldi .Demin yazarken atladım çalışmalarımı her zaman tek başıma yapmıyorum tabiki de :))

5 yorum:

KIRMIZI dedi ki...

ama ama istanbul efendisini de ben onermemis miydim... haa bi de tiyatro sesiyle konusma diyince aklima cem yılmazın son gosterisindeki bu konuyla ilgili esprisinde agiz dolusu bi' aorthouuurrr' la sahneye girisi geldi...

ALDI BAŞINI GİTTİ dedi ki...

Ay canım benim doğru söylüyorsun sen önerdin tabii bizim liste ortak diye atladım ben .Hemen düzelteceğim şimdi :))

ALDI BAŞINI GİTTİ dedi ki...

Ewet yaa Cem yılmaz yaa :)))

Saadet Topçu dedi ki...

Merhaba,

Bende Kırmızı Pazartesi oyununa henüz gitmedim. Kitabını okumuştum izlenecekler listemde duruyor. İLk fırsatta bende senin ve Kırmızı'nın tavsiye ettiğin oyunları seyredeceğim.
Cem Yılmaz: Ester nerdesin hayatım ? :))))

ALDI BAŞINI GİTTİ dedi ki...

:))