4 Ekim 2008 Cumartesi

De BijenKorf Drie Dwaze Dagen



Bejinkorf Hollanda'nın bunun gibi ünlü alışveriş mağazalar zinciri.Her sene Drie Dwaze Dagen adında müthiş indirimlerin uygulandığı bir kampanya yaparlarmış. Bu sene bende denk geldim .
3 gün boyunca belirli ürünlerde çok büyük indirimler oluyor. Bütün Amsterdamlılar her sene bunu bekliyor anlaşılan, 3 gündür mağazının içerisini görmeliyizdiniz.
Aslında insanlar çılgın gibi alışveriş yapmakta haklılar .Öyleki özellikle kozmetik bölümünün indirimleri harikaydı . Normal fiyatın neredeyse beşte biri fiyatına adamlar satış yapınca tabi insan dayanamıyor ve çılgın gibi alışveriş yapıyor. Benim gibi alışveriş yapmayı seven ama hiçbir zaman kendini kaybetmeyen biri bile üç gün boyunca alışveriş yaptıysa düşünün yani ...
Eğer Ekim başında seneye buralarda olursanız mutlaka uğrayın aklınızda bulunsun ..

 

4 yorum:

KIRMIZI dedi ki...

aaa amma cok post olmus, okuyamadim bi cirpida vallaa... oh oh... wireless problemi cozulu galiba nihayet... ama assskolsun sitede reklam veriyosun ama rakip firmadan... oldu mu simdi... bu arada takvime baktim da 1 ay olmus gideli... zaman ne cabuk geciyooo yaaa...

ALDI BAŞINI GİTTİ dedi ki...

Ee zaman geciyor walla bende anlamiyorum . wireless problemi de devam.kacak gocek yaziyorum umarim sakata gelmem. Ilk anlik o aklima geldi ama hemen link degistirdim seker bu arada ama sizinkiler soyle daha fazla calismalari gerekiyor galiba aklima ilk gelmeleri icin :))

jelatin dedi ki...

Amsterdam fotoğrafları görünce birden oraları çok özlediğimi fark ettim. 1 kez gittim Amsterdam'a; ama çok sevmiştim. Yayaları ezmeye çalışan bisikletlilere rağmen huzur dolu bir şehirdi. :) Rotterdam'ı ise hiiiç sevmedim. Bir de Maastricht'i gördüm. Amsterdam kadar olmasa da şirin, güzel bir şehirdi. Gençler çoktu.

Dilerim orada vaktin süper geçiyordur.

ALDI BAŞINI GİTTİ dedi ki...

Jelatin ;Dileklerin icin tesekkur ederim.Hergecen gunun kiymetini daha da bilmeyece calisiyorum.Ee ne de olsa sayili gun cabuk gecer di mi..
Buraya gelmeden once Amsterdam ile ilgili hazirliklarimda senin yazdiklarinda aklimin bir kosesindeydi .Ozellikle kanal turundaki tuyon sayesinde ilk gordugum tura katilip kazik yememis oldum sayende :)
Bisikletlilerle de halen basim dertte..