4 Kasım 2008 Salı

Xtra Cold(Bırrrrrrr!!! )

Bugün Amsterdam'ın soğukları kesmemiş olacakki turistlerinde en çok geldiği mekanlardan birine gittim . Xtra Cold Amsterdam.


Bütün hazırlıklar yapıldı .En kalınından atkılar bereler sarılıp sarmalanıldı.
Hemde buralara kadar gelmişken buz bardağın içinde Smirnoff shot cocktail içmedende memlekte dönülünürmüydü canım .Tabiki de hayırrr .

Efenim internetten baktığımızda büyük bir mekan olduğunu düşündüğümüz mekan büyük lounge barın soğuk hava deposu çıkmasınmı .(Meslektaş kankalarım seslerini duyar gibiyim istedinde biz seni götürmedikmi en alasına elmaların ,armutların kolilerce depolandığı soğuk oda depolarına hıı . )
Ayrıca biz kılık kıyafetimizin yeteri kadar kalın olduğunu düşündüğümüz sırada barmen abla bizi Nasa Astronotlarına çeviren o müthiş montları ve aksesuarları ile geldi .Vee üstümüzü çıkarmadan onlarıda giymemizi söyledi .Tam komedi yani.


İşte eğlence ondan sonra başladı Ice barı kapattık . Bize izin verilen maksimum 30 dk. süresini dolduramadan( tıpkı japonlar gibi bir sürü fotoğraf çekerek) donarak barın o sıcacık kısmına geçtik .En sıcağından hemen iki kahve sipariş ettik.
Herşey çok eğlenceliydi .
Bence bir tek eksik vardı orada. O da Müslüm Babanın Bırrr nidaları ...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

aloo houston burası alfa 246.
250.denememi gerçekleştiriyorum.daha önceki 250 denememde de belirttiğim gibi benim en favori yerim burası oldu.tüm blogdaki fotoğraflarda süper.bi ders falan almadıysan bu yeteneği değerlendir.